Kommissya Rządząca : na przełożenie W. Dyrektora Sprawiedliwości, stanowiemy co następuie : Urządzenie tymczasowe skróconego Postępowania Sądowego [Inc.:] Postanowiwszy w Uchwale pod dniem 30. Stycznia, kto ma Prawo bydź wyiętym od Processów w czasie ninieyszym? iakie Sprawy teraz mogą bydź przyymowane do Sądów [...] : [Działo się w Warszawie, na Sessyi, Dnia 24 Lutego 1807 / Gutakowski, Felix Łubieński, Jan Łuszczewski]. - Łuszczewski, Jan Paweł (1764-1812); Gutakowski, Ludwik (1738-1811); Łubieński, Feliks (1758-1848) (s.n.], 1807)
Druk ulotny zaw.: urządzenie tymczasowe skróconego postępowania sądowego, z 24 Lutego 1807.