Zakład fotograficzny Kodak w MPiK Gdynia ulica Świętojańska. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (Gdańsk, 1990)
Przedstawia wnętrze zakładu fotograficznego Kodak w Gdyni, w budynku EMPiK przy ulicy Świętojańskiej, lata 90.
Tytuł na rewersie.
Data na podstawie przedstawienia.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Ulica Świętojańska (Gdynia); Gdynia (woj. pomorskie)