[Brzeźno, Hala Plażowa] - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk : Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia Halę Plażową w Brzeźnie. Widok z mola, ok. 1910 r.
Tyt. wg przedstawienia i Fot. Gd. autor, data i miejsce wyd. wg inwentarza PAN BG.
Fot. Gd.