Ex Libris A. Okolo Kulak / Aleksej Jupatov. - Ûpatov, Aleksej Illarionovič (1911-1975) (1937)
Mężczyzna w powłóczystej szacie siedzi przy pulpicie z otwartą księgą w ręku, napis: Ex Libris A. Okolo Kulak. Pod wyobrażeniem ryte nazwisko artysty.