[Afisz. Incipit:] Uwaga! Uwaga! W dniu 13. lutego 1949 r. o godz. 19-tej w sali Teatru Miejskiego w Kwidzynie ... "Zaloty na kwaterze" ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o przedstawieniu w wykonaniu zespołu amatorskiego Związku Zawodowego Pracowników Państwowych przy Państwowym Stadzie Ogierów Miłosna.