Ex Libris Papieża Jana Pawła II : Musicie Być Mocni Mocą Wiary / Alfred Gauda. - Gauda, Alfred (1940-2005) (1981)
W kole krzyż i litera M na tle konturu granic Polski, wokoło napis: Musicie Być Mocni Mocą Wiary-Ex Libris Papieża Jana Pawła II. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.