Nadanie imienia Polskiej Macierzy Szkolnej Liceum Ekonomicznemu w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1971)
Przedstawia młodzież na apelu z Liceum Ekonomicznego podczas nadania imienia Macierzy Polskiej w Gdańsku, 1971 r.