[Elewator w Jabłowie] - Czerniewski, Ryszard; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia elewator zbożowy w Jabłowie, 1979 r.
Opis pod zdjęciem: Przez zespół młynów i spichrzów w Starogardzie Gdańskim przechodzi w ciągu roku 100 tys. ton zboża. Jest to możliwe dzięki najnowocześniejszemu i największemu w Porcie Północnym elewatorowi.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Rolnictwo -- 1970-2000 -- fotografie; Spichrze -- Polska -- fotografie; Polska -- 1970-2000 -- fotografie