[Afisz teatralny] László Tabi - Okoliczność łagodząca / Teatr Dramatyczny w Gdyni. (Teatr Dramatyczny w Gdyni, 1976)
Afisz teatralny informujący o premierze w 19.06.1976 r. Reżyseria: Jerzy Sopoćko, scenografia: Andrzej Markowicz.