Nabrzeże Obrońców Poczty Polskiej w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1971)
Przedstawia Nabrzeże Obrońców Poczty Polskiej w Porcie Gdańskim, 1971 r.