Obwieszczenie. (Elblag : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz inf. o rozpoczęciu działalności Komisji Osadnictwa 7.02.1947 r.
Pod tekstem: Elblag, dnia 7 lutego 1947 r. Starosta Powiatowy (-) Mgr. F. Gasowski.
Na druku brak polskich znaków diakrytycznych.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- źródła; Druki ulotne -- 1945-1970.