Ex Libris H. Fogedgaard - Bělohlávek, František (1924- ).; Fogedgaard, Helmer (1907-2002). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1958)
Kwiat ostu, obok fruwająca pszczoła, u dołu napis: Ex Libris H. Fogedgaard.
Na odwrocie nazwisko autora, data i symbol techniki graficznej.
Keywords: Ekslibrisy -- Czechy -- 20 w