Plaża - Snarski, Paweł (1941-1986). ([Gdańsk], 1965)
Przedstawia plażę z suszącymi się sieciami rybackimi.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora. Miejsce powstania i data według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.; Morze -- w sztuce