Mecz piłki nożnej : pomiędzy Union-Gryf - Klub Sportowy "Gryf" (Wejherowo). (Wejherowo : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o meczu, który miał miejsce na wejherowskim Stadionie Miejskim 24.08.1947 r.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- Wejherowo -- 1945-1970 -- plakaty; Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty; Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- źródła