[Afisz. Incipit] Foto "Bałtyk" Kościerzyna Wilsona 20 wykonuje wszelkiego rodzaju fotografie. (Kościerzyna : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz reklamujący zakład.
Keywords: Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- źródła