Karczmy, zajazdy, restauracje - Kaniewska, Barbara; Hachette Livre Polska (2000-2008). (Warszawa : Hachette, 2007)
Przewodnik po dobrych restauracjach w Polsce.
Keywords: Restauracje -- Polska -- przewodniki; Zajazdy -- Polska -- przewodniki