[Afisz. Incipit] Zjednoczenie Rybaków Morskich ... obchodzi w niedzielę, dnia 11 lipca 1948 r. Święto Rybackie ... (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz z programem święta rybackiego, 1948 rok.
Keywords: Władysławowo (Polska, województwo pomorskie) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.