Ex Libris Šťastný Ct. / Ct. Šťastný. - Šťastný, Ctibor (1884-1962) ([wydawca nieznany], 1932)
Przedstawia trzy brzozy, u góry napis: Ex Libris Šťastný Ct., sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty i data.