Danziger! - Deutschsoziale Partei (Danzig : Deutsch-Soziale Partei, 1923)
Uloka zachecająca do głosowania na Deutsch-Soziale Partei w wyborach do Volkstagu w WMG w 1923 r.
Keywords: Deutschsoziale Partei -- druki ulotne; Wybory -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Partie polityczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- polityka i rządy -- 1900-1945.