Sekretarz KC Jan Szydlak podczas zwiedzania portu rybackiego w Gdyni / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1972)
Przedstawia Jana Szydlaka zwiedzającego port rybacki w Gdyni i na spokaniach z pracownikami, 1972 r.