Sekretarz KC Jan Szydlak podczas zwiedzania portu rybackiego w Gdyni - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1972)
Przedstawia Jana Szydlaka zwiedzającego port rybacki w Gdyni i na spokaniach z pracownikami, 1972 r.
Tytuł na rewersie.
Data na podstawie inwentarza.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Fotografie -- Polska -- Gdynia; Gdynia (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie