[Afisz. Incipit] Odezwa do ludności kaszubskiej pow. kościerskiego, Rodacy! / Pawłowski Witold. - Pawłowski, Witold (samorządowiec) ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz dementujący plotki o wysiedleniach Kaszubów.