[Afisz. Incipit] Odezwa do ludności kaszubskiej pow. kościerskiego, Rodacy! - Pawłowski, Witold (samorządowiec). (Kościerzyna : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz dementujący plotki o wysiedleniach Kaszubów.
Keywords: Kaszubi -- polityka publiczna -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kościerzyna (Polska ; region) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.