[Afisz teatralny] Gwiazdy dla wszystkich : widowisko w 3 aktach / Studio Rapsodyczne Gdańskiego Towarzystwa Przyjaciół Sztuki w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1962)
Afisz informujący o przedstawieniu w ramach roku Marii Konopnickiej w sali MDK ul. Wajdeloty 13. Opracowanie literackie, reżyseria i inscenizacja: Malwina Szczepkowska, scenografia: Ewa Nahlik.