[Afisz teatralny] Gwiazdy dla wszystkich : widowisko w 3 aktach - Gdańskie Studio Rapsodyczne (Gdańsk). (Gdańsk-Wrzeszcz : [wydawca nieznany], 1962)
Afisz informujący o przedstawieniu w ramach roku Marii Konopnickiej w sali MDK ul. Wajdeloty 13. Opracowanie literackie, reżyseria i inscenizacja: Malwina Szczepkowska, scenografia: Ewa Nahlik.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Teatr; Teatry -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (woj. pomorskie); Afisz teatralny; Afisze -- 1945-1990.