Ex Collectione Joanna . Franciszek Studzińscy W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1968)
Na tle rozwianych układających się pionowo wstęg odznaka I Brygady Legionów Polskich o nazwie "Za Wierną Służbę", niżej w okręgu symbol Polski Walczącej. U dołu napis: Ex Collectione Joanna . Franciszek Studzińscy. Sygn. aut. w obrębie kompoz.