Wszyscy budujemy Polską Flotę Wojenną - Bobiński, Stanisław (1897-1981). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1939)
Cegiełka o wartości 10 gr. Kobieta z mieczem patrząca na okręty wojenne na morzu.
Data wydania na podstawie treści.
Nazwisko autora na prawej krawędzi.
Keywords: Marynarka wojenna -- Polska -- 1900-1945 -- druki ulotne