[Afisz. Incipit] Bractwo Literackie w Gdańsku ... organizuje wieczór dyskusyjny ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wieczorze 30.04.1946 r. w sali teatralnej przy Rokossowskiego 15. Referat wygłosi: Jan Kilarski.