Schüler-Theater-Aufführung mit kleinem Orchester für die Kinderhilfe des Roten Kreuzes. (Danzig : [s.n.], 1925)
Druk z programem wieczoru artystycznego, który miał miejsce w Gdańsku 14 października 1925 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie artystyczne