[Ulotka. Incipit:] Zapraszamy młodzież szkolną do naszego Teatru ... / Teatr Wybrzeże. ([wydawca nieznany], 1963)
Ulotka z repertuarem dla młodzieży szkolnej w sezonie 1963/64, zachęcająca organizatorów szkolnych wycieczek do uczestnictwa w przedstawieniach.