[Ulotka. Incipit:] Zapraszamy młodzież szkolną do naszego Teatru ... - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1963)
Ulotka z repertuarem dla młodzieży szkolnej w sezonie 1963/64, zachęcająca organizatorów szkolnych wycieczek do uczestnictwa w przedstawieniach.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); 1901-2000; 1945-1989; Teatr; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne