[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Zgodnie z rozporzadzeniem Wojewody Gdanskiego z dnia 1.VII.46 r. ... / Prezydent Miasta Gdanska. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz dotyczy gospodarki lokalami i kontroli najmu z 20.07.1946 r.