Lovis Graf Hans Volkert. - Volkert, Hans (1908)
Przedstawia półnagą kobietę - mitologiczną Dafne w drzewo zamienioną, u dołu napis: Lovis Graf. U góry napis majuskułą: Enstehen & Vergehen Ewig Wechselvolles Spiel Vnendlichkeit Erhabnen Schöpfers Selbstgestelltes Ziel. Nazwisko aut. poniżej kompoz. Hans Volkert Nº 26.