Ulica Garncarska [!] - pierzeja wschodnia / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Tyt. błędnie nadany przez autora. Przedstawia ul. Elżbietańską w Gdańsku, widok z okolic budynku nr 4/8 w kieruku ul. Garncarskiej, 1987 r.