Reklamowa piłka LOT na plaży w Sopocie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia wielką dmuchaną piłkę reklamową Polskich Lini Lotniczych pływającą przy brzegu plaży w Sopocie, 28 maja 1978 roku.