My i oni - jak to widzą tamci / Małgorzata Ruchniewicz. - Ruchniewicz, Małgorzata (1970- ).
Recenzja książki: Kraje, w których straszy : Europa Środkowa w obliczu upiorów komunizmu / Tina Rosenberg. Warszawa, 1997.