Ex Libris Klaus Rödel - Feil, Otto (1894-1985).; Rödel, Klaus (1940- ). ([S.l., 1971)
W obramowaniu kwiat anemonu i inicjały KR, napis u góru: Ex Libris, u dołu: Klaus Rödel. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem aut., datą i symbolem techniki graf.
Keywords: Ekslibrisy -- Austria -- 1945-1990.