[Afisz teatralny. Incipit:] Edward Redliński - Czworokąt / Teatr Dramatyczny w Gdyni. (Teatr Dramatyczny w Gdyni, 1977)
Afisz informujący o premierze, która miała miejsce w 21.10.1977 r. w Gdyni w sali Domu Rzemiosła ul. 10 Lutego 33. Reżyseria Wojsław Brydak, scenografia Liliana Jankowska.