Na bulwarze nadmorskim w Gdyni / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia młodzież siedzącą na Bulwarze Nadmorskim w Gdyni, 30 kwietnia 1978 roku.