Na bulwarze nadmorskim w Gdyni - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia młodzież siedzącą na Bulwarze Nadmorskim w Gdyni, 30 kwietnia 1978 roku.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdynia; Gdynia (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa