[Afisz. Incipit] VIII Ogólnopolskie Zawody w Wieloboju Kulturystycznym z udziałem ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o zawodach 29-30.07.1967 r. na sopockich Kortach tenisowych.
Keywords: Kulturystyka -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kulturystyka; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne