Alma Mater Vilniensis. Zeszyt 3 Z Kaliszczak. - Kaliszczak, Zbigniew (1903-1985) (1925)
Projekt okładki nr 3 (1925) "Alma Mater Vilniensis" - czasopisma wydawanego przez Uniwersytet Stefana Batorego w Wilnie.