[Afisz. Incipit:] Przepisy kwaterunkowe Zarządu Miejskiego - Referat Kwaterunkowy - w Wejherowie ... (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z przepisami.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Wejherowo (woj. pomorskie); Druki ulotne