Christoph Maria Premstaller 9.5.1961 / F. O. - Feil, Otto (1894-1985) (1961)
W prostokątnej ramce kwiat orlika, nad nim data: 9.5.1961 i gwiazdka, u dołu napis: Christoph Maria Premstaller. Sygn. aut. w obrębie kompoz.