Christoph Maria Premstaller 9.5.1961 - Feil, Otto (1894-1985).; Premstaller, Christoph; Premstaller, Maria ([S. l.], 1961)
W prostokątnej ramce kwiat orlika, nad nim data: 9.5.1961 i gwiazdka, u dołu napis: Christoph Maria Premstaller. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Nazwisko aut. ołówkiem na odwrocie.
Keywords: Ekslibrisy -- Austria -- 1945-1990.