[Afisz. Incipit] 11.5.1947 r. Zjazd PPS w Słupsku... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zjeździe PPS w Słupsku, 11.5.1947 rok.
Keywords: Polska Partia Socjalistyczna (1944-1948) -- druki ulotne; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.