Ex Libris Lou Asperslag / GG. - Gaudaen, Gerard (1927-2003) ([wydawca nieznany], 1960)
Mężczyzna niosący syrenę, w tle łodzie, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Lou Asperslag. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.