[Ulotka. Incipit] Zu der am Sonntag, den 23. Dezember ... im Hilfslazarett Schützenhaus stattfindenden Weihnachtsfeier ... (Danzig : [wydawca nieznany], 1917)
Program uroczystości świątecznych.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.; Druki ulotne