Polacy! Czekaliście tak długo na wyswobodzenie [...]. ([S.l. : s.n., 1918)
Afisz nawołujący do wstępowania do wojska.
Data na podst. treści.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- Polska -- druki ulotne; Polska -- 1900-1945 -- źródła