Gazownia Miejska : Stacja kontroli Gazomierzy. (Gdańsk, 1947)
Przedstawia wnętrze gazowni miejskiej na ulicy Wałowej w Gdańsku, 1947 r.
Tytuł pod zdjęciem odręcznie.
Data na podstawie przedstawienia.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Gdańsk (woj. pomorskie)